Babagan awake dhewe

 

Shandong Yulong Selulosa Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2009, dumunung ing Yishui Industrial Park. Iku utama riset CMC, produksi, sade lan layanan perusahaan saka China.

 

Kita bisa gawé 25,000 ton saka CMC & PAC saben taun, 300 ton saka CCNa and1, 000 ton saka MCC Gel saben taun, kang Applied kanggo lapangan kayata pangan, medicine, ngebur lenga, fracturing adi, industri kimia dina, nggawe kertas, nutupi, Processing Mineral, keramik. Lan produk didol kanggo Eropah, Amerika, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan, Afrika, lan sapiturute kita wis padha pindhah ing sertifikasi saka ISO 9001: 2008, ISO 22000 (HACCP), kosher (utawa), BRC, halal, MUI halal, FDA .

dfes33

 

 


WhatsApp Online Chat !