Ceramics

Short Description:

Ceramics Sodium carboxymethyl selulosa (CMC) digunakake minangka excipient, plasticizer lan nambahi agen ing industri Keramik kanggo nambah kacepetan saka bahan mentahan lan nyegah gawe produk rampung. Iku agen kuat apik kanggo nambah kekuwatan anti-lempitan awak Sodium carboxymethyl selulosa ijo digunakake ing lemah jas lan lumahing glaze saka keramik, bisa nggawe awak glaze ing negara sawur stabil, nambah tegangan permukaan glaze, nambah smoot ing ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shandong
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ceramics

    Sodium carboxymethyl selulosa ( CMC ) digunakake minangka excipient, plasticizer lan nambahi agen ing industri Keramik kanggo nambah kacepetan saka bahan mentahan lan nyegah gawe saka produk. Iku agen kuat apik kanggo nambah kekuwatan anti-lempitan awak ijo

    Sodium carboxymethyl selulosa digunakake ing lemah jas lan lumahing glaze saka keramik, bisa nggawe awak glaze ing negara sawur stabil, nambah tegangan permukaan glaze, nambah lancar lan ngurangi pinhole sawise sintering kedadean.

     

    Ing glaze printing lan infiltrating glaze nggunakake, transparan solusi dhuwur, ora caket, ora Watesan net, bisa èfèktif ngurangi kaping layar cleaning; Good printing rheology ndadekake printing liyane lancar, pola cetha lan werna-terusan; Kanthi asam apik resistance, resistance alkali lan stabilitas apik saka resistance uyah, iku wis kompatibilitas apik karo glaze, bisa tetep viskositas glaze infiltrating stabil.

     

    Jinis: C0492, C1092, C1002, C1592, C2092.etc.




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !