croscarmellose sodium (CCNa)

Short Description:

croscarmellose sodium (CCNa) CCNa, punika, sebagian carboxymethyl selulosa sodium uyah salib-disambung, karo wêdakakêna katon putih utawa mati-putih. CCNa punika hygroscopic, lan abuh ing banyu kanggo mbentuk penundaan. Ing industri pangan, bisa digunakake kanggo halal tambahan. Ing industri pharmaceutical, bisa digunakake ing tablet, kapsul, lan granules minangka disintegrant, kang nduweni efek disintegration apik, kacepetan dhuwur lan sawur seragam. Lan minangka dikenal minangka "susperdisintegrant". Umumé bisa ditambahake ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shandong
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    croscarmellose sodium CCNa

    CCNa, is a cross-linked, partially carboxymethyl cellulose sodium salt, with a white or off-white appearance powder. CCNa is hygroscopic, and swells in water to form a suspension.

    Ing industri pangan, bisa digunakake kanggo halal tambahan.

    Ing industri pharmaceutical, bisa digunakake ing tablet, kapsul, lan granules minangka disintegrant, kang nduweni efek disintegration apik, kacepetan dhuwur lan sawur seragam. Lan minangka dikenal minangka "susperdisintegrant". Umumé bisa ditambahake 0.5-5% kanggo tablet.

    CCNa konfirmasi JP XV, PhEur6.5, standar USP32-NF27.





  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !