pangan bahan sodium carboxymethyl selulosa (CMC)

Short Description:

Food bahan sodium carboxymethyl selulosa (CMC): Food bahan CMC aplikasi: CMC iki digunakake digunakake ing produksi pangan kayata omben Cairan, ombenan susu ngandhut asam, jus woh, ombenan cepet ngalangi, roasting, es krim, mie instan, condiments lan panganan. Wis thickening apik, stabil, emulsification, suspension, dispersing lan Ngapikake rasa. a .Ing wedang: Ing produksi wedang susu asam, wis resistance asam apik, dhuwur suhu resistance lan stabilitas uyah, ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shandong
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Food bahan sodium carboxymethyl selulosa (CMC):

    Food bahan aplikasi CMC:

    CMC iki digunakake digunakake ing produksi pangan kayata omben Cairan, ombenan susu ngandhut asam, jus woh, ombenan cepet ngalangi, roasting, es krim, mie instan, condiments lan panganan. Wis thickening apik, stabil, emulsification, suspension, dispersing lan Ngapikake rasa.

    a .Ing wedang:

    Ing produksi wedang susu asam, wis resistance asam apik, dhuwur suhu resistance lan stabilitas uyah, lan ngalangi udan protein lan lemak marang ngambang. Ing jus woh, jus sayur-sayuran lan ombenan ngalangi, ing pulp lan serat ing sistem wedang bisa dilereni soko tugas lan ora dicepetaké roto-roto.

    b. ing es krim:

    Bisa njamin stabilitas seragam saka emulsi mixed, nambah anti nyawiji properti saka es krim, nyegah tatanan es Crystal, katon lengkap lan ayu, rasa alus lan Gamelan, Gamelan lan langgeng wangi release.

    c. ing produksi produk glepung beku:

    Nambah kekuatan mechanical keuangan, nambah penylametan banyu, nggawe katon saka prodhuk Gamelan lan ayu, ora kokain, lan ngluwihi gesang beting

    d ing roti:

    Nambah volume saka keuangan fermented, ngeculke tissue, honeycomb, susunan nggoleki, tutuk alus lan katon nyenengake.

    e .ing instantnoodles, mie:

    Bisa nambah kateguhan, resistance nggodhok lan nyimpen lenga.

    f. ing cepet pangan tempel pangan:

    Wis karakteristik thickening, nglarutaké cepet, skim lan delicacy ing tempel kacang, tempel sesame, wolung raja-brana gruel lan panganan tempel liyane.

    g ing condiments:

    Wis resistance uyah apik, thickening lan stabilitas, lan ndadekake katon lan werna, aroma lan rasa produk liyane awet.

    Panuntun dhumateng Food Grade CMC Aplikasi :

    FH, GFH, FH6 seri: viskositas saka 20 kanggo 10000cps, utamané digunakake kanggo omben-omben syaraf, omben-omben cepet ngalangi, baking, es krim, beku pasta, mie instan, consiments, produk daging, etc.

    FH9, FVH9 seri: viskositas saka 25 kanggo 5000cps, utamané digunakake kanggo omben-omben ngandhut asam susu, jus, es krim, condiments, etc.

    Food bahan CMC konfirmasi standar GB1886.232-2016, E466, FDA.





  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !