Industry Mining

Short Description:

Mining Industry CMC digunakake minangka pelletizing Binder lan agen depressing ing industri pertambangan. Pluru mentahan sing digawe karo CMC wis kinerja anti-jeblugan apik karo tekanan dhuwur lan Mudhun kekuatan pelet garing lan teles. Kangge, bisa nambah bahan pelet. Ing aplikasi pluru, CMC bisa wis wis sphericity apik, resistance meksa, resistance ewah-ewahan bentuk, sawur apik, dhuwur kekuatan saka pluru udan, dhuwur suhu anti-jeblugan, kemampuan kuwat kanggo ngontrol lan rel ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shandong
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Industry Mining

    CMC digunakake minangka pelletizing Binder lan depressing agen ing industri pertambangan. Pluru mentahan sing digawe karo CMC wis kinerja anti-jeblugan apik karo tekanan dhuwur lan Mudhun kekuatan pelet garing lan teles. Kangge, bisa nambah bahan pelet.

    Ing aplikasi pluru, CMC bisa wis wis sphericity apik, resistance meksa, resistance ewah-ewahan bentuk, sawur apik, dhuwur kekuatan saka pluru udan, dhuwur suhu anti-jeblugan, kemampuan kuwat kanggo ngontrol lan nerbitaké banyu ing pluru lan kinerja Metallurgical apik.

    Ing sulfide flotation, CMC Ngartekno bisa nambah wettability saka talc granule lan éling flotation misahake biji sulfide lan talc.

    CMC digunakake minangka inhibitor gangue silicate kanggo nyandhet timbal ing misahake tembaga lan timbal. Lan kadhangkala digunakake minangka dispersant saka slime.

    Jinis industri pertambangan: IP50 lan IP100




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !