Painting

Short Description:

Painting CMC digunakake ing lukisan karo thickening apik, dispersing lan kemampuan stabilitas. Bisa nambah stabilitas sistem polimerisasi emulsi lan nggawe lukisan duwe efek doyo werna banget. Bisa nambah viskositas lan levelness lukisan, lan nambah kinerja construction. Bisa disimpen kanggo dangu tanpa udan, lingkungan loropaken, safety, nontoxic lan harmlessness. Mulane, iki digunakake digunakake ing macem-macem kemul, kemul latek, wat ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shandong
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Painting

    CMC digunakake ing lukisan karo thickening apik, dispersing lan kemampuan stabilitas. Bisa nambah stabilitas sistem polimerisasi emulsi lan nggawe lukisan duwe efek doyo werna banget. Bisa nambah viskositas lan levelness lukisan, lan nambah kinerja construction. Bisa disimpen kanggo dangu tanpa udan, lingkungan loropaken, safety, nontoxic lan harmlessness. Mulane, iki digunakake digunakake ing macem-macem kemul, kemul latek, kemul banyu basis kanggo tembok interior lan njaba, kemul pengecoran, etc.

    Coating Grade CMC model: CH2000 CH6000




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !