PAPER-nggawe

Short Description:

PAPER-nggawe Sodium carboxymethyl selulosa (CMC) punika agen Papermaking Highly efisiensin. solusi banyu sawijining wis banget kayata penylametan banyu, film mbentuk, stabilitas, pulp serat karemenan lan doyo serep, kang nggawe serat kertas gampang kanggo karemenan, kabeh jinis pangisi sing liyane roto-roto mbagekke ing pulp lan nambah uniformity saka kertas. Aplikasi ing kertas ditutupi bisa ngontrol rheology nutupi lan sawur saka pigmen ing. Sistem nutupi iku malah ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shandong
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    PAPER-nggawe

    Sodium carboxymethyl selulosa ( CMC ) punika agen Papermaking Highly efisiensin. Solusi banyu sawijining wis banget kayata penylametan banyu, film mbentuk, stabilitas, pulp serat karemenan lan doyo serep, kang nggawe serat kertas gampang kanggo karemenan, kabeh jinis pangisi sing liyane roto-roto mbagekke ing pulp lan nambah uniformity saka kertas.

     

    Aplikasi ing kertas ditutupi bisa ngontrol rheology nutupi lan sawur saka pigmen ing. Sistem nutupi iku malah lan stabil, nutupi punika Gamelan lan kinclong, lan wis film mbentuk property apik.

     

    Ing proses sizing lumahing, kekuatan lan lancar saka kertas bisa apik, ing resistance nyandhang, lancar lan lumahing kekuatan saka kertas sing tambah, properti panyerepan ink bisa apik lan kualitas printing wis apik.

     

    In sizing applications, CMC enhance the tension and bonding force of   fibers, and improve strength and toughness. Increase the retention rate of various additives, fillers and small fibers.

    Paper-making bahan model CMC: PL-5, PL-10, PL-20, PL-30, PL60, PL100




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !