ngebur Petroleum CMC & PAC

Short Description:

ngebur Petroleum CMC & PAC CMC lan PAC bakal digunakake digunakake ing lapangan ngebur Petroleum. Utamané minangka viscosifier, agen kontrol rheology lan agen mundhut adi digunakake ing adi ngebur, karo kemampuan kuwat saka penundaan, mbeta ngebur nglereni èfèktif, nglindhungi wall Borehole, nyegah mundhut saka lendhut, nglindhungi pengeboran lan thinning kekandelan saka cake lendhut; iku cocok kanggo banyu seger, banyu segara lan kebak uyah banyu lendhut karo tingkat dhuwur ngasilaken, resistance alkali apik lan antibacterial kuwat ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shandong
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    ngebur Petroleum CMC & PAC

     CMC and PAC be widely used in petroleum drilling field. Mainly as a viscosifier ,rheology control agent and fluid loss agent used in drilling fluid,with strong ability of suspension,carrying drilling cutting effectively,protecting borehole wall,preventing loss of mud,protecting drill and thinning thickness of the mud cake;It is suitable for fresh water,sea water and saturated salt water mud with high yield rate,good alkali resistance and strong antibacterial properties. It has good thermal stability, and still can effectively reduce water loss at temperature above 150 ℃ .

    Ing adi completion, iku utamané kontrol ing viskositas fluida, suspends bobot, kaleksanane ngisi lan nyegah mundhut adi.

    High viskositas CMC bisa digunakake ing adi fracturing, kanthi cepet nambah kekenthelane fracturing adi, èfèktif nindakake proppant menyang rengat lenga uga kanggo netepake saluran seepage, cepet ngurangi jumlah adi mundhut, munggah meksa tatanan cepet entuk transfer efisiensin meksa, nggawe produk tanpa turahan lan ora karusakan kanggo tatanan.

    Produk adi ngebur lenga: CMC-Set, CMC-LV, PAC-LV , PAC-R , PAC-Set

    Fracturing produk adi: GFH6000

    Produk sesuai GB / T 5005, API 13A, standar OCMA.





  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !