Industry odhol

Short Description:

Odhol Industry CMC digunakake minangka thickening aditif ing odhol kanggo nyegah misahake ngalangi-Cairan saka odhol, kang ndadekake odhol wis viskositas lan konsistensi tartamtu lan tempel punika Gamelan lan nggoleki, lan mbenakake ing rasa odhol. Ing odhol, macem-macem elektrolit uyah biasane ditambahake, lan toleransi uyah saka CMC bisa èfèktif nyegah elektrolit saka bakal ngrusak viskositas tempel, thinning lan misahake ngalangi-Cairan. CMC nduweni pseudop apik ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shandong
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Industry odhol

    CMC digunakake minangka thickening aditif ing odhol kanggo nyegah misahake ngalangi-Cairan saka odhol, kang ndadekake odhol wis viskositas lan konsistensi tartamtu lan tempel punika Gamelan lan nggoleki, lan mbenakake ing rasa odhol.

    Ing odhol, macem-macem elektrolit uyah biasane ditambahake, lan toleransi uyah saka CMC bisa èfèktif nyegah elektrolit saka bakal ngrusak viskositas tempel, thinning lan misahake ngalangi-Cairan.

    CMC nduweni pseudoplastic apik sing ono gunane kanggo nambah efficiency produksi odhol. Iku luwih trep kanggo remet metu nalika sampeyan nggunakake.

    Jinis industri odhol: TM9, TH9, TH10 lan TVH9




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !