Tentang Kami

 

Shandong Yulong Selulosa Téhnologi Co., Ltd diadegkeun dina 2009, anu perenahna di Yishui Industrial Park. Ieu utama panalungtikan CMC, produksi, jual jeung jasa perusahaan Cina.

 

Urang bisa ngahasilkeun 25,000 ton CMC & Pac unggal taun, 300 ton CCNa and1, 000 ton PKS gél per taun, nu dilarapkeun kana widang kayaning dahareun, ubar, pangeboran minyak, Fracturing cairan, industri kimia sapopoé, pembuatan makalah, palapis, pamrosésan mineral, keramik. Jeung produk dijual ka Eropa, Amerika, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika, jeung sajabana kami geus lulus certifications ISO 9001: 2008, ISO 22000 (HACCP), halal (Ngeun), BRC, halal, MUI halal, FDA .

dfes33

 

 


WhatsApp Online Chat !