batre

Pondok Description:

Batré CMC utamana dipaké dina batré fungsi némpelkeun négatip jadi map, thickener na suspending agén nu bisa bubarkeun jeung nyaimbangkeun bahan non hidrofilik kayaning grafit jsb Cai mibanda gaya kuat cohesive, eusi logam low, konduktivitas listrik alus teuing, stabilitas éléktrokimia jeung stabilitas termal , lingkungan friendly jeung kaamanan, nontoxic na harmlessness. model batré Kelas CMC: C300, C5000  


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shandong
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    batre

    CMC utamana dipaké dina batré fungsi némpelkeun négatip jadi map, thickener na suspending agén nu bisa bubarkeun jeung nyaimbangkeun bahan non hidrofilik kayaning grafit jsb Cai mibanda gaya kuat cohesive, eusi logam low, konduktivitas listrik alus teuing, stabilitas éléktrokimia jeung stabilitas termal, lingkungan friendly jeung kaamanan, nontoxic na harmlessness.

    Battery Grade  CMC models: C300, C5000

     




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !