microcrystalline cellulose Colloid(MCCGEL)

Pondok Description:

microcrystalline selulosa Colloid (PKS gél) PKS gél, whick mangrupakeun produk kompléks carboxymethylation of microcrystalline selulosa, ngabentuk hiji gél thixotropic di wate sarta tindakan salaku agén suspending na penstabil dina sistim gantung. Dina industri pangan, mangka loba dipaké dina susu inuman, inuman protein nabati, inuman instan padet, kopi, saos. Jsb Boga stabilitas alus, emulsification, sarta dispersi, bisa nyegah présipitasi of padet cai-leyur jeung nyegah lemak ti floa ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shandong
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    microcrystalline selulosa Colloid (PKS gél)

    PKS gél, whick mangrupakeun produk kompléks carboxymethylation of microcrystalline selulosa, ngabentuk hiji gél thixotropic di wate sarta tindakan salaku agén suspending na penstabil dina sistim gantung.

    Dina industri pangan, mangka loba dipaké dina susu inuman, inuman protein nabati, inuman instan padet, kopi, saos. Jsb Boga stabilitas alus, emulsification, sarta dispersi, bisa nyegah présipitasi of padet cai-leyur jeung nyegah lemak ti ngambang.

    Pikeun industri farmasi, geus loba dipaké dina campuran, liniment lotion, salep jeung sajabana

    PKS gél gaduh modél: RC591, CL611 jsb





  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !