keramik

Pondok Description:

Keramik Natrium carboxymethyl selulosa (CMC) dipaké salaku hiji excipient, plasticizer na enhancing agén di industri keramik ngaronjatkeun kagancangan bahan baku sarta nyegah cracking produk rengse. Ieu mangrupakeun agén reinforcing alus pikeun ningkatkeun kakuatan anti tilepan awak Natrium carboxymethyl selulosa héjo dipaké dina taneuh jas sareng permukaan glaze tina keramik, bisa nyieun awak glaze dina kaayaan dispersi stabil, ngaronjatkeun tegangan permukaan glaze, ningkatkeun smoot nu ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shandong
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    keramik

    Natrium carboxymethyl selulosa ( CMC ) dipaké salaku hiji excipient, plasticizer na enhancing agén di industri keramik ngaronjatkeun kagancangan bahan baku sarta nyegah cracking produk réngsé. Ieu mangrupakeun agén reinforcing alus pikeun ningkatkeun kakuatan anti tilepan awak héjo

    Natrium carboxymethyl selulosa dipaké dina taneuh jas sareng permukaan glaze tina keramik, bisa nyieun awak glaze dina kaayaan dispersi stabil, ngaronjatkeun tegangan beungeut glaze, ningkatkeun smoothness jeung ngurangan pinhole sanggeus sintering fenomena.

     

    Dina glaze percetakan jeung infiltrating glaze maké, anu transparansi solusi nya tinggi, teu caket, teu blocking ka net, bisa éféktif ngurangan kali layar beberesih; Good percetakan rheology ngajadikeun percetakan beuki lancar, pola jelas tur warna konsistén; Sareng asam alus lalawanan, résistansi alkali jeung stabilitas alus lalawanan uyah, mibanda kasaluyuan alus kalawan glaze, bisa ngajaga viskositas glaze infiltrating stabil.

     

    Jenis: C0492, C1092, C1002, C1592, C2092.etc.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !