Taros Kami

Shandong Yulong Selulosa Téhnologi Co., Ltd.

alamat

Binhe Project Area, Yishui Parabot Pamekaran Ékonomi, Linyi Kota, Propinsi Shandong, Cina.

Surélék

sales@sdyl.com.cn

telepon

+86 18815393205

+ 86-539-8322663

+ 86-539-8328893

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !