croscarmellose natrium (CCNa)

Pondok Description:

croscarmellose natrium (CCNa) CCNa, mangrupakeun, sawaréh carboxymethyl selulosa uyah natrium cross-numbu, ku bubuk penampilan bodas atawa mareuman-bodas. CCNa nyaeta hygroscopic, sarta swells di cai pikeun ngabentuk gantung a. Dina industri pangan, bisa dipaké pikeun suplemén dietary. Di industri farmasi, bisa dipaké dina tablet, capsules, sarta granules salaku disintegrant, anu miboga éfék disintegration alus, speed tinggi na dispersi seragam. Tur jadi dipikawanoh salaku "susperdisintegrant". Umumna bisa ditambahkeun ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shandong
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    croscarmellose natrium CCNa

    CCNa, is a cross-linked, partially carboxymethyl cellulose sodium salt, with a white or off-white appearance powder. CCNa is hygroscopic, and swells in water to form a suspension.

    Dina industri pangan, bisa dipaké pikeun suplemén dietary.

    Di industri farmasi, bisa dipaké dina tablet, capsules, sarta granules salaku disintegrant, anu miboga éfék disintegration alus, speed tinggi na dispersi seragam. Tur jadi dipikawanoh salaku "susperdisintegrant". Umumna bisa ditambahkeun 0.5-5% keur tablet.

    CCNa mastikeun JP XV, PhEur6.5, standar USP32-NF27.





  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !