dahareun kelas natrium carboxymethyl selulosa (CMC)

Pondok Description:

Dahareun kelas natrium carboxymethyl selulosa (CMC): dahareun kelas CMC aplikasi: CMC ieu loba dipaké dina produksi pangan sapertos inuman cair, inuman susu asam, sari buah, inuman instan padet, roasting, és krim, mi instan, condiments sarta pangan lianna. Cai mibanda thickening alus, stabilisasi, emulsification, gantung, dispersing jeung ngaronjatkeun rasa. a .in inuman nu: Dina produksi inuman susu asam, eta boga daya tahan asam alus, résistansi suhu jeung stabilitas uyah, ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shandong
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dahareun kelas natrium carboxymethyl selulosa (CMC):

    Dahareun kelas aplikasi CMC:

    CMC ieu loba dipaké dina produksi pangan sapertos inuman cair, inuman susu asam, sari buah, inuman instan padet, roasting, és krim, mi instan, condiments sarta pangan lianna. Cai mibanda thickening alus, stabilisasi, emulsification, gantung, dispersing jeung ngaronjatkeun rasa.

    a .in inuman nu:

    Dina produksi inuman susu asam, eta boga daya tahan asam alus, résistansi suhu jeung stabilitas uyah, sarta nyegah présipitasi protéin jeung lipid ngalawan ngambang. Dina sari buah, jus sayur jeung inuman padet, bubur jeung serat dina Sistim inuman bisa ditunda teu precipitated merata.

    b. dina és krim:

    Ieu tiasa mastikeun stabilitas seragam tina emulsion dicampur, ngaronjatkeun anti ngalembereh sipat tina és krim, nyegah dibentukna és kristal, penampilan pinuh sarta éndah, rasa rupa jeung mulus, anu lemes jeung langgeng Haruman pelepasan.

    c. dina produksi produk tipung beku:

    Ningkatkeun kakuatan mékanis adonan, ngaronjatkeun ingetan cai, sangkan penampilan produk halus sarta éndah, teu rengat, sarta manjangkeun umur rak

    d di bakery nu:

    Ningkatkeun volume adonan ferméntasi, jaringan bengong, sayang madu, tékstur rupa, sungut lemes sareng penampilan pleasing.

    e .in nu instantnoodles, mie:

    Ieu bisa ningkatkeun kateguhan nu, résistansi ngagolak sarta simpen minyak.

    f. dina gancang dahareun némpelkeun dahareun:

    Ieu boga ciri tina thickening, ngabubarkeun gancang, skim tur ngeunah di némpelkeun suuk, némpelkeun wijen, dalapan harta gruel sarta pangan némpelkeun lianna.

    g di condiments:

    Cai mibanda daya tahan uyah alus, thickening jeung stabilitas, sarta ngajadikeun penampilan sarta warna, ambu jeung rasa produk leuwih awét.

    Hidayah dahareun Kelas CMC Aplikasi :

    FH, GFH, FH6 séri: viskositas ti 20 nepi ka 10000cps, utamana ngagunakeun pikeun inuman neural, inuman instan padet, baking, és krim, beku pasta, mi instan, consiments, produk daging, jeung sajabana

    FH9, FVH9 séri: viskositas ti 25 nepi ka 5000cps, utamana ngagunakeun pikeun inuman asam susu, juices, és krim, condiments, jsb

    Dahareun kelas CMC mastikeun standar GB1886.232-2016, E466, FDA.





  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !