Industri pertambangan

Pondok Description:

Téknik Pertambangan Industri CMC dipaké salaku pelletizing map jeung antibaktéri neken di industri pertambangan. The pellet atah anu dijieun kalawan CMC boga prestasi anti ledakan alus kalayan tekanan tinggi na ragrag kakuatan pellets garing sarta baseuh. Samentara éta, éta bisa ngaronjatkeun kelas tina pellets. Dina aplikasi pellet, CMC bisa nyieun boga sphericity alus, résistansi tekanan, résistansi deformasi, dispersi alus, kakuatan luhur pellet baseuh, luhur suhu anti ledakan, pangabisa kuat ngadalikeun sarta rel ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shandong
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Industri pertambangan

    CMC is used as pelletizing binder and depressing agent in mining industry. The raw pellet that is made with CMC has good anti-explosion performance with high pressure and falling strength of dry and wet pellets. Meanwhile, it can improve the grade of pellets.

    Dina aplikasi pellet, CMC bisa nyieun boga sphericity alus, résistansi tekanan, résistansi deformasi, dispersi alus, kakuatan luhur pellet baseuh, luhur suhu anti ledakan, pangabisa kuat ngadalikeun sarta ngaleupaskeun cai dina pellet jeung kinerja Metalurgi alus.

    Dina sulfida flotation, CMC nyata bisa ningkatkeun wettability of talc granule tur sadar flotation separation of sulfide ore na talc.

    CMC dipaké salaku inhibitor gangue silikat jeung ngahambat diterangkeun dina separation tambaga jeung kalungguhan. Sarta kadangkala dipaké salaku dispersant of slime.

    Jinis industri pertambangan: IP50 na IP100




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !