gambaran

Pondok Description:

Lukisan CMC dipaké dina lukisan jeung thickening alus, dispersing jeung kamampuhna stabilitas. Bisa ngaronjatkeun kuatna sistem polimérisasi emulsion sarta nyieun lukisan nu gaduh pangaruh adhesion warna alus teuing. Bisa ngaronjatkeun viskositas na levelness sahiji lukisan, sarta ngaronjatkeun kinerja pangwangunan. Ieu bisa disimpen pikeun lila tanpa présipitasi, lingkungan ramah, kaamanan, nontoxic na harmlessness. Ku sabab eta geus loba dipaké di sagala rupa coatings, coatings lateks, wat ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shandong
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    gambaran

    CMC dipaké dina lukisan jeung thickening alus, dispersing jeung kamampuhna stabilitas. Bisa ngaronjatkeun kuatna sistem polimérisasi emulsion sarta nyieun lukisan nu gaduh pangaruh adhesion warna alus teuing. Bisa ngaronjatkeun viskositas na levelness sahiji lukisan, sarta ngaronjatkeun kinerja pangwangunan. Ieu bisa disimpen pikeun lila tanpa présipitasi, lingkungan ramah, kaamanan, nontoxic na harmlessness. Ku sabab eta geus loba dipaké di sagala rupa coatings, coatings lateks, coatings basis cai keur tembok interior jeung exterior, coatings foundry, jsb

    Palapis Kelas CMC modél: CH2000 CH6000




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !