Kertas-nyieun

Pondok Description:

Kertas-nyieun Natrium carboxymethyl selulosa (CMC) mangrupakeun agén papermaking kacida efisien. leyuran cai na boga sifat alus teuing kayaning ingetan cai, pilem ngabentuk, stabilitas, bubur serat pangirut tur adhesion, nu ngadamel serat tulisan gampang pangirut, sagala jinis fillers anu leuwih merata disebarkeun di bubur tur ngaronjatkeun uniformity kertas. Aplikasi dina kertas coated bisa ngadalikeun rheology of palapis jeung dispersi pigmén nu. Sistem palapis téh malah ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shandong
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kertas-nyieun

    Natrium carboxymethyl selulosa ( CMC ) mangrupakeun agén papermaking kacida efisien. Leyuran cai na boga sifat alus teuing kayaning ingetan cai, pilem ngabentuk, stabilitas, bubur serat pangirut tur adhesion, nu ngadamel serat tulisan gampang pangirut, sagala jinis fillers anu leuwih merata disebarkeun di bubur tur ngaronjatkeun uniformity kertas.

     

    Aplikasi dina kertas coated bisa ngadalikeun rheology of palapis jeung dispersi pigmén nu. Sistem palapis téh malah jeung stabil, palapis nu geus lemes jeung gloss, sarta boga pilem ngabentuk sipat alus.

     

    Dina prosés sizing beungeut cai, kakuatan sarta smoothness kertas bisa ningkat, résistansi maké, smoothness jeung beungeut kakuatan kertas anu ngaronjat, harta diserep tinta bisa ningkat jeung kualitas percetakan geus ningkat.

     

    Dina sizing aplikasi, CMC ningkatkeun tegangan jeung beungkeutan kakuatan serat, sarta ningkatkeun kakuatan jeung kateguhan. Nambahan kadar ingetan rupa panambah, fillers sarta serat leutik.

    Kertas-pembuatan kelas model CMC: PL-5, PL-10, PL-20 PL-30, PL60, PL100




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !