pangeboran minyak bumi CMC & Pac

Pondok Description:

pangeboran minyak bumi CMC & Pac CMC na Pac jadi loba dipaké dina widang pangeboran minyak bumi. Utamana salaku viscosifier, agén kontrol rheology jeung antibaktéri leungitna cairan dipaké dina cairan pangeboran, kalawan pangabisa kuat gantung, mawa pangeboran motong éféktif, mayungan témbok borehole, ngahulag leungitna leutak, mayungan bor na thinning ketebalan nu jajan leutak; Ieu cocog pikeun cai seger, cai laut jeung jenuh uyah cai leutak jeung laju ngahasilkeun tinggi, résistansi alkali alus tur antibakteri kuat ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shandong
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pangeboran minyak bumi CMC & Pac

     CMC na Pac jadi loba dipaké dina widang pangeboran minyak bumi. Utamana salaku viscosifier, agén kontrol rheology jeung antibaktéri leungitna cairan dipaké dina cairan pangeboran, kalawan pangabisa kuat gantung, mawa pangeboran motong éféktif, mayungan témbok borehole, ngahulag leungitna leutak, mayungan bor na thinning ketebalan nu jajan leutak; Ieu cocog pikeun cai seger, cai laut jeung jenuh uyah cai leutak jeung laju ngahasilkeun tinggi, résistansi alkali alus jeung sipat antibakteri kuat. Cai mibanda stabilitas termal alus, sarta masih bisa éféktif ngurangan leungitna cai dina suhu luhur 150 ℃.

    Dina cairan parantosan, éta utamana ngatur viskositas cairan, suspends beurat, mawa filler jeung nyegah leungitna cairan.

    Tinggi viskositas CMC bisa dipaké dina cairan fracturing, gancang ngaronjatkeun viskositas fracturing cairan, éféktif mawa proppant kana narekahan minyak ogé pikeun ngadegkeun saluran rembesan, gancang ngurangan jumlah leungitna cairan, gugah tekanan formasi gancang pikeun ngahontal mindahkeun efisien tina tekanan, nyieun produk tanpa résidu tur euweuh ruksakna formasi.

    Produk cairan pangeboran minyak: CMC-HV, CMC-LV, Pac-LV , Pac-R , Pac-HV

    Fracturing produk cairan: GFH6000

    Produk conforms ka GB / T 5005, API 13A, standar OCMA.





  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !