Tekstil, percetakan jeung dyeing

Pondok Description:

Tekstil, percetakan jeung dyeing CMC jadi loba dipaké dina tékstil, percetakan jeung médan dyeing, anu bisa dipaké salaku sizing agén di Lungsi sizing lawon, agén thickening keur percetakan jeung dyeing warna némpelkeun na thickener, pagawean agén lawon, éta boga leuwih ongkos kinerja ti natrium alginate. Tipe Tekstil: PDV800, PDH1500, PDM6000  


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shandong
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tekstil , percetakan jeung dyeing

    CMC jadi loba dipaké dina tékstil, percetakan jeung dyeing sawah, anu bisa dipaké salaku sizing agén di Lungsi sizing lawon, agén thickening keur percetakan jeung dyeing warna némpelkeun na thickener, pagawean agén lawon, éta boga prestasi ongkos leuwih ti natrium alginate.

    Tipe Tekstil: PDV800, PDH1500, PDM6000

     




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !