Industri odol

Pondok Description:

Odol Industri CMC dipaké salaku thickening aditif dina odol keur mencegah separation solid-cairan tina odol, nu ngajadikeun odol ngabogaan viskositas jeung konsistensi tangtu jeung némpelkeun nyaeta lemes jeung halus, sarta eta ngaronjatkeun rasa tina odol. Dina odol, rupa-rupa éléktrolit uyah biasana ditambahkeun, jeung kasabaran uyah tina CMC bisa éféktif nyegah éléktrolit ti ngarusak viskositas tauco, thinning na separation solid-cair. CMC boga pseudop alus ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shandong
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Industri odol

    CMC dipaké salaku thickening aditif dina odol keur mencegah separation solid-cairan tina odol, nu ngajadikeun odol ngabogaan viskositas jeung konsistensi tangtu jeung némpelkeun nyaeta lemes jeung halus, sarta eta ngaronjatkeun rasa tina odol.

    Dina odol, rupa-rupa éléktrolit uyah biasana ditambahkeun, jeung kasabaran uyah tina CMC bisa éféktif nyegah éléktrolit ti ngarusak viskositas tauco, thinning na separation solid-cair.

    CMC boga pseudoplastic alus éta téh aya mangpaatna pikeun ningkatkeun efisiensi produksi odol. Ieu langkung merenah pikeun squeeze kaluar nalika Anjeun pake.

    Jinis Industri odol: TM9, TH9, TH10 na TVH9




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !